Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snälla, döda mina minnen och känslor


mörka minnen i regnet
fyllda av död och förruttnelse
ty en vacker skapelse
i månljusets dolda sken

fjärilar i magen
från en forntida sommar
svarta av aska och glömska
trots döda ännu flygande

kära lieman, ta dem iväg
öppna klarhetens ljus
väck mig till liv
och släck något annat




Fri vers (Fri form) av Sandra Frödén VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-11-08 15:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandra Frödén
Sandra Frödén VIP