Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tror dom vet

De flesta dom påstår
Att jag är deprimerad.
Ingen vet vad som pågår
vilket gör mig frustrerad.

Jag är enbart väldigt trött
på en fortsättning att leva.
Känner mig som dött kött
inget kvar att eftersträva.




Bunden vers (Rim) av nigrum anima
Läst 318 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-11-08 16:21



Bookmark and Share


  Micky
Tänker på dig <3
2022-11-09
  > Nästa text
< Föregående

nigrum anima
nigrum anima