Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tack för idag Peter Parker :)


Knäfall


det gör man då dagen slutade i blått
fastän den började i grått
sömnen viktig resurs till att må bra

på fredag ska på två hjul moppen kila
över varje tilja därefter kommer
varje centimeter skina

Det är ren magi




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 44 gånger
Publicerad 2022-11-08 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP