Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


vaggsång


Luta dig


Kvällen kommer
natten randas
sätt dig ner ett litet slag

släng upp fötterna
på bordet
vila efter fullgjord dag

Luta dig tillbaks
i soffan
sök att vara här och nu

Ingen kräver mer utav dig
än du själv

det vet du ju




Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-09 18:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Ingen kräver mer utav dig
än du själv

det vet du ju"

Starkt.

"Det är svårare att kämpa mot sig själv än mot världen" - Aforism
2022-11-10

  Larz Gustafsson VIP
Mycket bra!
Helt i linje med det budskap Tomas Sjödin för fram.
2022-11-09
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP