Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Humlan och hennes årstider

Mullvad söker sig in mot land.
Land av övergiven lycka.
Lycka i medvindens aura.
Aura av snö.
Snö av längtans kärlek.
Kärlek när den är som allra vackrast.
Vackrast är leenden i natten.
Natten är som morgon utan drömmar.
Drömmar tystnar i takt med vinden.
Vinden återvänder.
Återvänder gör även figursydd saknad.
Saknad läcker sin lava.
Lava rinner längs huden.
Huden täckt av svalkande skymning.
Skymning blottar naken hud.
Hud mot hud i viskande månsken.
Månsken så romantiskt.
Romantiskt skimmer över staden.
Staden som läker mina sår.
Sår som kom att bli ärr.
Ärr som bleknar.
Bleknar med tiden.
Tiden vi minns.
Minns ditt leende.
Leende morgondag.
Morgondag i dina händer.
Händer smeker natten.
Natten av norrsken och stjärnor.
Stjärnor minns ditt namn.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-08 21:51



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
"Natten är som morgon utan drömmar."

klokt sagt <3

jag älskar natten och
regn och kyla
och månsken :)
2023-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP