Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Citatet är från California dreamin’ med The mamas and the papas.


Fall

”All the leaves are brown…”
nuet
är så länge sen




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-11-08 22:34



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Jo. så funkar det, och man vet om det medan det pågår, som om livet vore en enda paradox.
2022-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP