Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I Jesus är jag fri, därifrån kommer kraften


Bli FRI

Kraften får jag från Jesus
Viljan får jag från Jesus
Orken får jag från Jesus
Glädjen får jag från Jesus,
men också smärtan av att tillhöra honom,
Det är inte populärt hos alla.

Kraften bär mig
Viljan för mig framåt
Orken gör att jag vågar och kan
Glädjen tar bort tårar och läker sår
Smärtan är värst, men BÄST,
FÖR: den gör mig till den och det HAN vill
att jag ska VARA.

Jag går korsets väg, den är bäst.

Dikt ©Maria




Fri vers (Fri form) av MariaEvighet
Läst 57 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-11-08 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet