Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Korseld

Inser varför jag vaknade
det var spöken som följde med i sömnen
hamnade mitt i känsligt samtal
mellan T och min taivän
måste idag på bilresan säga
Tala är silver tiga är guld.
Djurskyddsföreningen T är rolig
men även pinsam
Godnatt klokuggla.


Förresten rör om i grytan
för smaken ska bli annan




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 52 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-09 02:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP