Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

This faith only known by insanely brave

Encourage it.
Never change it.
You face it.
For once you taste it.
Its never to late.
To engage your fate.




Skapa | Skriva av UnleashHell98
Läst 50 gånger
Publicerad 2022-11-09 08:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

UnleashHell98