Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att tänka på i vardagen

 

 

 

Den som mest

behöver mötas av ett leende

 

är den

som har förlorat sitt eget

 




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2022-11-09 08:48



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Så rätt så! :)
2022-11-13

  Maria Sundelin VIP
En väldigt klok tanke
Kramar
2022-11-11

  louisegirl
Så tänkvärda ord!
Fint!
2022-11-11

  Respons VIP
Kloka ord!
2022-11-10

  Niliboy
Ja så är det, smärtan att inte kunna le bryts kanske!
2022-11-10

  Susen VIP
Klokt och tänkvärt. Fint med så få ord
2022-11-10

  Peter G VIP
lysande Bra!
väldigt kloka och tänkvärda ord! Du gav mig ett stort leende när jag läser! :)

Tack!
2022-11-09

  Eva Helene VIP
Åh så bra och sant!
2022-11-09

    Lena Staaf VIP
Ja visst är det så! Den som är ledsen och kanske övergiven behöver glädje och tröst.
2022-11-09

  Kungskobran VIP
Så sant
2022-11-09

  Kajan VIP
I några ord berättas en stor historia om tolerans och medmänsklighet, och inledning och avslutning samspelar på bästa sätt. Gillas skarpt.
2022-11-09

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfulla ord om hur vi kan hjälpa
varandra.
2022-11-09

  Sparvögat VIP
Så kärleksfullt fina ord…
2022-11-09

  Öknens Ros VIP
Så enkelt, så klokt sagt.
2022-11-09

  Solstrale VIP
Ler brett åt de orden! Det är så sant!
Du gav mig ett precis! Tack!
2022-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP