Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verkligheten

Jag är skadat gods
ända från början
från första stund
det första andetaget
ett liv utan samklang
jag har aldrig förstått
vad som krävs
i detta sammanhang
vad som måste göras

Ditt inre exploderar
i det vackraste leendet
det finns i min värld
detta är verkligheten
och jag vill så gärna
kunna omfamna den
jag vill så gärna
vara i den
detta är verkligheten




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-09 10:43



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Sod 'em, mate.
They're artificial anyway.
2022-11-09

  Caroline Viveka
Vackert och äkta i all sin smärta
2022-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP