Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ADVENT

 

  

 


Saker jag tänker på
i advent

Att du inget önskar 
i år

Att snön föll så lätt
i morse




 











 

 

 

 







 

 

 

 

 

 

 

 






Fri vers av till E
Läst 146 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2022-12-08 00:06



Bookmark and Share


  Anya VIP
Saknaden känns mellan raderna. Snyggt i lakonisk form. Jag tänker att varje högtid på året blir extra jobbig utan den person man sörjer och saknar.
2022-12-14

  Peter G VIP
Den här texten förmedlar känslor på ett finstämt vis; en sorg och en saknad som når fram till läsaren!
2022-12-11

  Lehva VIP
Vemod, insikt och saknad beskriven på ett fåtal rader. Och snön faller ändå lätt ...
Vardagliga händelser kan ibland kännas som ett hån .
2022-12-10

  Kajan VIP
En text som är som ett anslag; toner som i kombination skapar en klangfärg. Den målar inte enbart upp en bild, utan väcker en komplex känsla hos läsaren. Det är något som poesi delar med andra konstformer, förutsatt att texten är bra förstås.
2022-12-09

  Sparvögat VIP
Vemodigt~fyllt av saknad…
Vackert i sin sorg!
2022-12-08

  jba VIP
Vackert avskalat och kännbar.
2022-12-08

  Emanuel Sigridsson VIP
Bedövande vacker i sin sorg och till det en mycket välskriven text som verkligen understryker: när en text fungerar fungerar den. En text som också elegant binder sig samman i tre 'i'.
2022-12-08
  > Nästa text
< Föregående

till E
till E