Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Tankat klokuggla



Tankat energi före resan
mat fanns att värma och en stund vila
kollen allt är med
även kartan åt kartläsaren
Hoppas alla knutar löses
så vi kan gå vidare
och föreningen får sitt arv
efter Damen
trött blir tröttare byråkratin




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 41 gånger
Publicerad 2022-11-09 12:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP