Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det andliga budskapet.

 

 *Människor vill förändra allt,

men samtidigt vill de att allt ska vara detsamma tar flyghöjder, anspråk på mindre klassöverträdelser...

Din utmaning är att anpassa dig till förändringar,

att förstå att det är det enda sättet du kommer att nå balans.

Om du fortsätter att hålla fast vid det förflutna,om man ser allt ur ett negativt perspektiv

kommer du att sakna nuet och missa chansen att njuta av framtiden.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 35 gånger
Publicerad 2022-11-09 12:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP