Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gränsöverskridandets konsekvenser

Situationen slungar mig bakåt
Kraftens fält verkar
mig bort
Överblicken klarnar
Gränser som förgås
Jag ser dig
bortom den vita rocken
Osäkerheten göms
Bakom cynismens mask
Dina ord benämner min periferi
Jag vill behålla uppfattningen
återställa ordningen
Vem är du att plocka fram andra roller
än de jag önskar dela
Känslointellektet brinner
Du ska förstå
att överstigna gränser får konsekvenser




Fri vers (Fri form) av Tea Eriksson
Läst 56 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-09 13:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Eriksson