Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett skeletts avund


kannibalism - en identitetskris

skammen jag känner varje gång
jag säger NEJ
till din identitet
som om du vore kärleksfull
och jag galen

skammen jag känner när du
äter dig in
i min identitet
med dom jag älskar
i beredskap

utifall jag inte
skulle tro dig
finns dom där
med kniv och gaffel
och identifierar mig

du får mig
att dregla
när du äter mig
och sedan säga
"tack för maten"

för jag älskar dig
eller du älskar mig
eller så har det här
INGET med kärlek att göra


kanske är det bara du
ensam, identitetslös
och skammen bara en effekt
i mig


skammen är för att jag
har kött på benen
och du inget alls
mellan benknotorna








Fri vers (Fri form) av Daphne VIP
Läst 754 gånger och applåderad av 4 personer
Utvald text
Publicerad 2022-11-09 13:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
du-jag-kärleksdikt där sista strofen är behållningen
2022-12-05

  Isvatten VIP
Denna gick rakt in i mig! Mycket bra
2022-11-30

    ej medlem längre
jag förstår vissa delar. men det är mest historia om en annan värld. bellas värld. eller din, bara din.
2022-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Daphne
Daphne VIP