Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att bo i sin egen bubbla


Som en dröm

Du upplever livet som en dröm
bor i din egen bubbla
din egen verklighet
dina drömmar är större
än det som är omkring dig
drömmarna är din verklighet
du lever i din egen fantasi




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-09 14:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP