Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Resenären



efter en dag på resande fot
och avsluta den utan knot
andra kan ha svårt att bita ihop
men vi brister ut i jubelrop
avslutade med flaggan i topp
första delen avklarad
resten till nästa vecka sparad
avslutade dagen med en kopp thé
och blåbärspaj på Violas kafe´




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 30 gånger
Publicerad 2022-11-09 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP