Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tack för idag klokuggla :)


räknar stunderna


räknar de som ger ljusa tankar
kanhända den långa vandringen
känts som släpa på en elefant
räknar stunderna blott
som får ljuset i tunneln
att lysa som en diamant

och glömmer allt det tunga




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 35 gånger
Publicerad 2022-11-09 17:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP