Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rubriks kub


Hur kom jag tänka på den
då vi stod i glashissen i glashuset
höjdfobi skulle inte må väl
i detta glaspalats mumlade jag
och tryckte på hissknappen
längst upp
överraskad finna gräs på taket
då vi steg ut och höll oss nära väggen
Tryckte på ringknappen
Bokad tid sade vi
och Sankte Per visade oss in.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 36 gånger
Publicerad 2022-11-09 19:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP