Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Duracellbatteri


Ingen än som den som mig lik
och vi har inte den systematik
att gå över andras lik
dessvärre har ingen heller
mitt batteri
för det mesta på språng
i hjärtat sjunger en sång
snart kan vi lämna över
till dem som på fotfolket
tjänar klöver








Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 36 gånger
Publicerad 2022-11-10 05:08



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Ringt banken lämnat besked vi var igår hos damens bank och öppnat kontot. vi väntar nu få tid och kan lämna in pärmen och de kan starta bouppteckningen. Herre je
2022-11-10
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP