Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Känn ingen skuld


Lärde längs vägen alla har inte ett samvete
den insikten var som att trampa en kratta
och skaftet träffade ansiktet
Det gjorde ont och värken varade
i dagar månader och år

men var viss om den som samvete har
kan flyta över vågen
och landa torrskodd på stranden

hjärtekram kloka uggla




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 33 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-10 05:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP