Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fastnålade vingar

det fascinerar mig
hur vacker du är
när du dricker kaffe
i dina relaxade shorts

det fascinerar mig
hur sexig du är
när du är målad
som en smurf

det fascinerar mig
hur söt du är
när du dansar
som om ingen brydde sig

det fascinerar mig
hur gullig du är
när du frågar ut mig
som om du hade nåt att förlora

det fascinerar mig
hur snygg du är
när du jämför
vårt strawberry blonda hår

det fascinerar mig

för fastnålade vingar
i en bok
var vackert

men ett momentums rörelse
skapar äkta liv


















Fri vers (Fri form) av Daphne VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2022-11-10 08:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daphne
Daphne VIP