Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(ur min kommande samling)


lost in space

så liten tycks mig solen
från min plats här i tomhetens hav
så fjärran den stjärna jag längtar till
och sträcker mig mot

så fjärran också min närmaste
granne i denna sjö
det har sagts mig att ingen människa
är en ö
men nog är vi kobbar och skär
åtskilda av barriärrev

våra atomer skilda åt av det minsta rum
eller rymdernas fulla vidd
vilsna kroppar förankrade i tomhet
och du frågar mig varför
jag känner mig så ensam




Fri vers av Carl Ahlstrand VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-11-10 10:03



Bookmark and Share


  MagisterZ
Vackert målat/snickrat om det existentiella!
2022-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Carl Ahlstrand
Carl Ahlstrand VIP