Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag längtar .

tillbaka till en skog.
naturen och djuren.
ha masa djur.
ha lösa höns springa . .
ha flera hundar.
bara sjö natur.
alla rådjur.
just alla fåglarna,
svanarna i sjön.
sjön nedanför.
älskade stenarna
med den gröna mossan.
att öppna et fönster ,'.
ner mot ängarna.
att bara andas frisk luft.
jägarna omkring i skogen.
fast jag orkade inte .
med den mörka årstiden.
då blir man nedstämd.
minna barn är stora.
nu sitter jag här i stan.
. det är väl tryggare,
men jag trivs inte,
jag hade fladder mös i småland.
så fort det blev mörkt flög dom över mitt huvud.
en kallade jag hugo han bodde där jag hade ved
en morgon hade han drunknat.
där låg också en höna,.
och en katt det luktade ila om vattnet.
då såg jag alt det var inte trevligt .
så är minna tankar i dag.
av birgitta skrev i da 10,11 2022




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-11-10 13:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP