Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://www.msn.com/sv-se/nyheter/utrikes/ku-st%C3%A4ller-sig-bakom-lagen-om-utlandsspioneri/ar-AA13X62P?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=6e2355b27159420db3c8ce4ab8f1c094


Naturligtvis, i Amerika spelar alla roll, ingen lämnas efter

Amerikas val. Två döda kandidater valdes in i kongressen.

"Vi är stolta över att väljarna fortsätter att visa sitt förtroende.

" Otroligt, men sant!

Under mellanårsvalet i USA omvaldes två demokratiska politiker till den amerikanska kongressen trots att de dog i oktober, en av dem, Anthony DeLuca, som dog den 9 oktober vid 85 års ålder, efter en kamp med lymfom. . , blev han 85 år gammal. % av rösterna, rapporterar Fox News.

"Även om vi är otroligt ledsna över förlusten av representanten Tony DeLuca, är vi stolta över att väljarna fortsätter att visa sitt förtroende för honom och sitt engagemang för demokratiska värderingar genom att postumt omvälja honom", sade demokraterna i ett uttalande.

En liknande situation registrerades i delstaten Tennessee.

Demokraten Barbara Cooper, som dog den 25 oktober vid 93 års ålder, "triumferade" i Memphis 86:e kongressdistrikt.




Övriga genrer (Satir) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-10 15:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP