Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: MagisterZ


ars poetica [instruktion]


p o e s i
ska inte läsas
eller reciteras
utan upplevas

det fertila bläcket
e j a k u l e r a r
över kyska ark

tecken
ord
verser
meningar

låt tecknen dansa
över trånande tungspets
insup ordens
berusande nektar!

blunda
b l u n d a


känn vers
efter vers
i kaskad
efter kaskad
skapa mening
efter mening
i det till synes
meningslösa

låt magin förlösas
djupt
djupt
i dina inre dalar

denna magi
denna ändlösa magi
som stavas
p o e s i

© MagisterZ




Fri vers (Fri form) av MagisterZ
Läst 113 gånger
Publicerad 2022-11-11 17:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MagisterZ
MagisterZ