Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ensamheten pressar fram ett starkt SOS

ensamheten pressar fram ett starkt

SOS någon att döda ensamheten

 

med någon att hålla om någon att

bryta tysnaden med  någon att dela 

 

natten med någon att älska livet ut 

en så stark önskan djupt innefrån 

 

mitt hjärtas rum just värmen av 

närheten som nu inte finns jag

 

fryser ämda in i min ensama själ 

det känns så kallt och mörkt nu

 

 

 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 66 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-11-10 18:04



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Uttrycksfull och klargörande, ord som hjälper andra att ta till orda… då får man förmoda att orden i meningen finner sin vän!
2022-11-10
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten