Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kris

Jag är omringad av mig själv
i ett drömlikt scenario
står jag, flera gånger om,
i en formation runt min figur
med armarna redo
som i försvar
eller redo för strid
och med uppspända ögon
iakttar de mig
medan jag kryper i mitten
svettas, andas tungt,
försöker ignorera dem
låtsas som att jag inte märker
men ändå möter jag min blick
varje gång jag byter håll
och i bakgrunden spelar
en stor orkester som på teater
och då öppnas ridån
harpa, violin, piano
kontrabas
körsång i harmoni
så ser jag mig själv befrias,
göra snöänglar
och alla andra har förvandlats
till balettdansöser
och det målade taket
öppnar sig,
aldrig förr så inbjudande




Fri vers (Fri form) av minblekakind VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-11-10 21:11



Bookmark and Share


  SatansSon
snyggt.
2022-11-17
  > Nästa text
< Föregående

minblekakind
minblekakind VIP