Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


POLITISK OCH RELIGIÖST OBUNDEN JOURNALISTIK ÄR SÄLLSYNT

Betydelsen av att betyda något för någon
som inte är självcentrerande själviskt be-
tyder att den betydelsen inte är betydelse-
lös.

Seriösa personer som inte går på löst plad-
der och sladder där rykten och skvaller av-
löser varandra som natt och dag samt sak-
nar substans och logisk förankring utan är
mer för grundläggande källgranskning kan
jämväl jämföras med en kriminalteknikers
brottplatsundersökning.

Politiskt och religiöst obunden journalistik
opartisk och osjälviskt omutbar är sällsynt
i denna tid av självbevarelsedriftens ego-
centriska narcissism där pengar betyder
mer än heder och ära.


-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 230 gånger
Publicerad 2022-11-11 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP