Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar.. bara lite tankar formade till ord..


Livet och döden

Från det ena till det andra
Så fort ett liv kan vandra
Från en födsel sen till döden
Men det är ju allas våra öden

Vissa får korta
Andra får långa
Vissa har gnistan
Andra går på ånga

Ingen får veta precis när det ska ske
För in i framtiden kan vi inte se
Vi vet bara att det händer
Vid någon tidpunkt Gud sin ängel sänder

Det händer oss envar
Somliga blir hämtade och andra blir kvar
Visst blir sorgen tung att bära
För oss som var personen nära

Men alla har vi samma öde
Nån gång i livet blir vi den döde




Fri vers av Coldasice VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-11-10 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP