Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blev ett litet bidrag till Sagapoesi trots allt


Liten saga


Det blev trots allt en liten saga
Men inte om de starka och svaga
Inte heller om älvor och troll
Utan mer om både ett och noll

Det blev en om själva livet
Om att inte ta det för givet
Mer om att öppna och se
Inte sluta ögonen och be

Ja det blev trots allt en liten saga
Som förhoppningsvis någon kan behaga
Några ord och anekdoter
Utan tårar eller någon som förlåter




Fri vers av XIII
Läst 131 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-11-11 01:34



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
raderna var fina, men de ska inte publiceras på poeter.se
2022-11-11

    ej medlem längre
det var en vän till mig som sa
"du måste sluta fly"
så igår klockan 10 på kvällen
åkte jag till stan
visste inte vad som skulle hända
nära stationen hördes musik
latinsk musik
jag vågade fråga några
om de ville dansa
till slut
någon i svart/rött
vi dansade inte så länge
och det var inte helt fantastiskt
men jag vågade
ska våga mer
en liten saga
ur livets bok
deja vu
men vad spelar det för roll
"where am i going?
i dont know
where will end up?
dont know either
all i know is
i am on my way"
2022-11-11
  > Nästa text
< Föregående

XIII
XIII