Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reglerna

Jag tog alla dina regler
Och odlade en trädgård
I öknen
Där solen bränns
Och månen svalkar
Tillräckligt
Att överleva.




Fri vers av Barbara
Läst 88 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-11-11 06:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Barbara
Barbara