Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min skugga


min skugga
behöver ditt hjärtas
ljus
för att kunna
dansa
i dina isblå ögon
dessa källdjupa ögon
med ett stänk
av guld

flyktig
är min skugga
i detta liv
men evig
i dig

© MagisterZ




Fri vers (Fri form) av MagisterZ
Läst 78 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-11 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MagisterZ
MagisterZ