Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vila i frid, Evelyn McHale (1923-1947). Foto: Robert Wiles, 1947.


poetiserad bild n:o 2: E. McHale


likt en vagga
vyssjar dig
den majvarma
bilkarossen

där som du
barfota och
andlöst sover
efter självvalt
stjärnfall

över ditt blida anlete
vilar en banal
serenitet

ett gåtfullt livsöde
en postum skönhet
ikoniskt hjärtskärande

© MagisterZ




Fri vers (Fri form) av MagisterZ
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-12 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MagisterZ
MagisterZ