Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för mycket


En överdrifternas man

träning mycket
dricker för mycket

äter för mycket
pratar för mycket
ingenting tycks vara
lagom
för en sådan man




Bunden vers av Ingegerd svedin VIP
Läst 53 gånger
Publicerad 2022-11-11 13:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP