Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsmöten

Jag vill nå dig
Söker ditt intellekt
Sammanhanget där vi båda kan växa
Utifrån varandras rötter
Önskar stryka dig med mina ord
Få din tid att bromsas
Perspektivvigning
Nå högre nivåer
Tillsammans
Du får mig
att i åtanken bli
Den andre
Men Din lojalitet
Bor på annan plats
Tålamod
En dag
Kommer livet låta oss mötas




Fri vers (Fri form) av Tea Eriksson
Läst 61 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-11 13:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Eriksson