Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samling: SYNER III

Du drar mig längs grenarna,
rök i mitt hår,
är jag jorden under dina fötter?




Fri vers av Athanasia
Läst 101 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-11-11 20:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Riktigt fin!
2022-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Athanasia
Athanasia