Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Söndring och helande


Att vända på klacken


Att vända på klacken och gå,
Använder sig av hård tystnad.

Tystnad som når själen på
0,0 sekunder.

Tystnad slår högre än ord
Det kommer inga svar.

Att vända på klacken och gå.
Paus.
:::::::::::::::::::::::::
Att leva.
Efter.
Tystnad.
Tår.
Liv.
Dagar.
Ja så var det då.
:::::::::::::::::::::::::::::::::
Liv, Pussel, Liv,
Ett visst mått av stress,
Går så bra så
Ensam, skratt
Så skönt,
Liv,
har mycket att ge
Gud?
Ja han såg och han förband såren
där själen var helt naken.
Han leder var dag i kärlek.

Dikt ©Maria










Fri vers (Fri form) av MariaEvighet
Läst 85 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-11 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet