Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mogen att avnjutas


Ligger inte i vidvinkel,
sårbar
Vid mötet, stängdes den dörr
som redan var låst
Vek ihop måttstocken,
packade ned vattenpasset
Balansen återfanns,
inombords
Avskalad, mogen
att avnjutas
Strövar fritt, på öppen mark
Nåbar




Fri vers av Emmeline
Läst 101 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-11-11 22:18



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
En text som ger hopp ,jag tänker mig att diktjaget reser sig och går mot ljuset.
2022-11-17

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om att lämna det gamla och se fram mot det nya.
2022-11-14

  Ninananonia VIP
Det låter klokt!
2022-11-12

    ej medlem längre
En spännande text, som ökar i spänning för varje rad jag läser.
2022-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Emmeline