Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helmåne

Himlens ljusa midnattsöga
med skimrande mångul iris.
Du låter mig möta din flödande blick
men gömmer dina tankar
längst ner i nattens dova djup.

Himlens vita hjärta
du blöder ljus och skugga.
Natten pulserar av din rytm
men du gömmer dina känslor
bakom drivande moln.

Vinden slår en viskande ring
runt skogen
och vårt lilla fladdrande ögonblick.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-11-11 22:24



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Att gömma sina känslor är svårt
även om livet varit hårt
Fört eller senare läcker de ut
förhoppningsvis innan livet är slut
2022-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP