Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla tycker de vet bäst


Hela långa tiden!



Skulle jag bry mig
att du har åsikter
du säger dem klart
skarpt och högt

Skulle jag lyssna
bry mig eller svara
jag sitter här på
cementbänken i

Ingenstansskogen
samma som hemma eller borta
där jag bor inte du...




Fri vers av Irene Backström
Läst 55 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-12 02:05



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
många texter från samtiden speglar den harmoniska och självförsonande nutiden
2022-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström