Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KATTA-STROF (tanka)

Missnöje råder.

Otjänlig mat i skålen.

Svans som vispar surt.

Indignerat mjau säger

"gör om och gör rätt, min slav".




Bunden vers (Tanka) av MaLo VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-11-12 06:50



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Jag vet att
du är slav under din katt
men du har viss makt ändå
i maten den kan få
Fint gillar.
2022-11-21

  Sparvögat VIP
Titeln är fantastisk~fyndig…
2022-11-12

  MagisterZ
Haha, fantastiskt! :)
2022-11-12

  Sparvögat VIP
Precis så~är det här hemma!
Katterna bestämmer genom talande blickar och kroppsspråk…
Mycket bra tecknat!
2022-11-12

  Ninananonia VIP
Haha! Så himlans bra!
Jag tänker på min kräsna kattprinsessa ???? Leja! Hon luktar bara på maten och går ifrån om det inte passar.
Då får man bjuda på annat.

2022-11-12

  Cikoria Blå VIP
Jag ser den indignerade katten framför mig.




2022-11-12
  > Nästa text
< Föregående

MaLo
MaLo VIP