Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Svartsynade och oputsade dikter


En spansk dam från Sevilla

Hon var ifrån Sevilla

Och visste hur man

En man kunde förvilla

 

Med dans hon skred

Fram på scenen

Och mäns huvuden förvred

 

En sådan skönhet

Kunde ingen låta bli

Att titta på utan att bli het

 

I hjärta och själ

Men hon ansågs

vara för snäll ack så väl

 

blev ensamen hade fått nog

utan en man i alla sina dagar

Tills hon sorgligt dog

 

Taleptox Skrev

Den 20221112

<+>

 

Melodi ’Improvisation Spanish In Fluenz’ av Taleptox




Bunden vers (Rim) av Taleptox VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-12 07:42



Bookmark and Share


  Koloristen
Bra lir.
2022-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP