Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knyter näven

Ökenblodet inom mig.
Tistlarnas vassa egg.
Ser på medan flädern brinner.
Saknaden river som dödskallefjäril
i korsspindelns nät.
Stundtals arg, stundtals ledsen och stundtals rädd.
Vildrosor smeker så lent att det gör ont.
Ännu mardrömmar speglar sig i stjärnhimlens
tidsvalv.
Förfrusen nästan varm.
Blinkar bort tårar som faller, faller, faller.
Om min midnattssol förblindar jag ännu
kan skymta skuggans närvaro.
Plockar ängens vissna blommor.
Sorterar dem i färgordning.
Men de knoppar som ännu inte slagit ut
symboliserar det liv som aldrig levdes.
Knyter näven.
Inuti en gyllene kastanj.
Konsten att känna sig rik i tomhetens
sköra skal.
Kanske en promenad längs stranden.
Utan att jag känner doften.
Jag vandrar där.
Med handbojor av rosenkvarts.
Kärlekens sten.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 38 gånger
Publicerad 2022-11-12 11:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP