Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

konstnärens kolik


jag skulle vilja

skriva en tavla
måla en dikt
se en sång
höra ett foto

men jag skriker stumt
över det spefullt vita
arket

©MagisterZ




Fri vers (Fri form) av MagisterZ
Läst 122 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-11-15 19:59



Bookmark and Share


    Drömmar i universum
Jättefin dikt :)
2022-11-17
  > Nästa text
< Föregående

MagisterZ
MagisterZ