Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

o u t s i d e r


jag står
utom
utom de levande
utom de döda
utom, men ändå

i brännpunkten

i världens mitt
i galaxernas brytpunkt
i tidens nod
mitt i
e v i g h e t e n

denna tidlösa evighet
som jag omfamnar
inom mig liksom

utom mig

©MagisterZ




Fri vers (Fri form) av MagisterZ
Läst 71 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-11-20 16:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MagisterZ
MagisterZ