Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hundratusen leenden

Vid vägs ände komposteras allt
guld med sump och äppelskal
glans med gräs och mull.

Kvar, som pärlor på rad,
hundratusen leenden,
hundratusen sår,
hundratusen ögonpar,
portar till världar och djup.

Att se dig är att se mig
rikare och skörare
helare.




Fri vers av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 43 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-12 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP