Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla liten

När vuxenlivet kryper för nära inpå
Med all oro
Stress
Och allvar
Då kommer hon
Den lilla flickan
Med sitt späda väsen
Sina taniga ben
Sitt trötta huvud
Vill i din famn
Krypa in
Lägga sig
Omhuldad av tryggheten
Värmen
Att din hand smeker sakta över håret
Kysser hennes panna
Tröstar
Allt ordnar sig
Allt kommer bli bra
Tills hon somnar lugnt
Till ljudet av dina hjärtslag




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 58 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-11-13 06:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish