Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I hallens tystnad

ekar alla de där jävla orden
som skriks under andetagen

du stog alltid för nära
för att lyckas missa dem

jag ställde mig alltid i regnet
för att dölja mina tårar

skuldbeläggningen bränner
som nylagd asfalt på vårkanten

ingen av oss äger längre känslorna
vi la ner som grundstenar




Övriga genrer av Magisnax
Läst 49 gånger
Publicerad 2022-11-13 12:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magisnax
Magisnax